Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондисти Донеччини відзначилися низкою нагород на всеукраїнському турнірі в Луцьку

6-7 травня в місті Луцьк відбувся Всеукраїнський рейтинговий турнір з тхеквондо (ВТФ) «Кубок Любарта», що зібрав учасників із різних куточків нашої держави.

Донеччину на змаганнях успішно представили вихованці Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного клубу «Фенікс» міста Мирноград, яких підготував тренер Сергій Жувака. Загалом вони здобули 19 медалей, 10 з яких – золоті.

У особистих змаганнях в розділі «пумсе» переможцями своїх категорій стали: Олександра Власенко (кадети), Юлія Жувака (молодші юнаки), Сергій Жувака (чоловіки, 31+). Срібні медалі до скарбнички додали Лілія Баранова (кадети), Артем Жувака (діти), Наталія Жувака (жінки), «бронзу» – Альона Животова (кадети).

За підсумками парних змагань у «пумсе» першими стали: Лілія Баранова та Олександр Гуртовой (кадети), Сергій Жувака та Юлія Жувака (сімейні пари). Друге місце посіли Артем Жувака і Сергій Жувака (сімейні пари).

«Золото» командних змагань у «пумсе» в активі Лілії Баранової, Альони Животової та Олександри Власенко.

У розділі «керугі» Наталія Жувака здобула «срібло» серед жінок, Сергій Жувака – «бронзу» серед чоловіків у категорії до 80 кг, Артем Жувака – «бронзу» серед дітей у категорії до 22 кг.

12.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах