Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальний виступ велосипедистів Донеччини на чемпіонаті України в Білій Церкві

З 5 по 8 травня в місті Біла Церква відбулися командний чемпіонат України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед жінок, чоловіків, юніорів, юніорок, юнаків, дівчат і відкритий чемпіонат Київської області серед молодших юнаків, молодших дівчат. Загалом їх учасниками стали 145 спортсменів із 17 команд.

Від Донеччини на змаганнях виступили вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту та учні Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки. Наставниками представників Лиманської та Бахмутської громад є заслужений тренер України Валерій Красов і тренер-викладач Олександр Геращенко.

У трьох категоріях командного заліку чемпіонату України велосипедисти Донецької області здобули срібні нагороди:

- серед жінок – Алла Марущук (ОСДЮСШОР);
- серед юніорів – Даніель Беліч та Максим Кобрін (ДОСФКСП ім. С.Бубки);
- серед юнаків – Іван Кононенко, Дмитро Ємченко (ОСДЮСШОР) та Максим Таянович (ДОСФКСП ім. С.Бубки).

На відкритій першості Київської області серед молодших юнаків вихованець ОСДЮСШОР з велоспорту Донеччини Максим Кікоть виборов «золото».

Додамо, що багатоденна гонка складалася з трьох етапів: двох групових гонок (120 км, 100 км, 80 км) і індивідуальної гонки на час 15 км. На кожному етапі залікові бали отримували перші 20 учасників (за 1 місце – 30 очок, за 20 місце – 1 очко). Склад команди в кожній віковій категорії – 6 велосипедистів, і тому, зважаючи на кількість учасників, переважна більшість команд на чемпіонаті комплектувалася зі спортсменів різних областей.

 
 
12.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах