Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бодібілдери Донеччини вибороли 3 нагороди на чемпіонаті Європи в Іспанії

3-7 травня в іспанському місті Санта-Сусанна відбувся чемпіонат Європи з фітнесу та бодібілдингу серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок та майстрів, що зібрав 780 учасників із 44 країн.

Від Донецької області в складі збірної України вдало виступили два спортсмени.

Роман Губрій, який представляє Костянтинівську громаду, здобув два «золота». Серед чоловіків у класик фізик у ростовій категорії до 175 см, маючи суддівську оцінку 18 балів, він обійшов суперників із Румунії, Іспанії, Азербайджану, Сербії, України, Чехії, Бельгії, Туреччини та Франції. Також він зійшов на першу сходинку п’єдесталу пошани за підсумками змагань серед змішаних пар разом із Катериною Бортничук з Києва: українці отримали 15 балів, виявившись кращими за учасників з Польщі, Румунії, Чехії та Хорватії.

Представник Маріуполя Михайло Мокренко став срібним призером у класик фізик серед майстрів 40-44 років у відкритій ростовій категорії. Маючи в активі 36 балів, він випередив у підсумковому заліку суперників із Ірландії, Польщі, Туреччини, Франції, але поступився спортсмену з Чехії.

Наставником бодібілдерів Донеччини є заслужений тренер України Віталій Талавера.

Загалом на змаганнях чемпіонату Європи в Санта-Сусанні збірна України виборола 51 медаль: 23 золоті, 16 срібних та 12 бронзових.

 
 
11.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах