Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Дзюдоїсти з Маріуполя вибороли 3 медалі на чемпіонаті Європи в Болгарії

З 4 по 7 травня в болгарській столиці Софії відбувся чемпіонат Європи з дзюдо серед спортсменів з порушеннями слуху, на якому від Донецької області в складі збірної України виступили чотири представники міста Маріуполь.

Заслужений майстер спорту України Марина Погорелова здобула дві золоті нагороди – у особистому заліку серед жінок у ваговій категорії до 78 кг, де перемогла суперниць із Туреччини, Чехії та України, і в командних змаганнях, де збірна України була сильнішою за дзюдоїсток Туреччини та Польщі.

Майстер спорту України Владислав Рощенков став срібним призером серед чоловіків у категорії до 66 кг. Він здолав спортсменів із Туреччини та Польщі, але у фіналі поступився опоненту з Вірменії.

Ще два майстри спорту України з Маріуполя Євген Нехаєв та Андрій Погорелов посіли на змаганнях серед чоловіків п’яті місця в категоріях до 81 кг та +100 кг відповідно.

Підготував спортсменів Олександр Земечев – заслужений тренер України, тренер Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Відзначимо, що загалом на чемпіонаті Європи в Софії збірна України здобула 20 медалей: 7 золотих, 7 срібних та 6 бронзових. Конкуренцію в боротьбі за нагороди українцям склали спортсмени з 12 країн: Бельгії, Болгарії, Вірменії, Греції, Молдови, Нідерландів, Польщі, Туреччини, Угорщини, Франції, Хорватії та Чехії.

 
09.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах