Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перемоги і рекорд Тетяни Пеніної на литовському етапі Кубку світу з плавання

З 27 по 30 квітня в місті Клайпеда (Литва) пройшов етап Кубка світу з плавання в ластах (XVII FINSWIMMING CUP). У змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів з 9 країн.
 
Завдяки зусиллям кожного з членів команди та тренерської групи, національна збірна України на етапі Кубка світу з плавання в ластах протягом двох змагальних днів виборола 47 нагород (27 золотих, 11 срібних, 9 бронзових) і посіла перше загальнокомандне місце.
 
Донецьку область у складі національної збірної команди представила Тетяна Пеніна, вихованка обласної ДЮСШ з плавання та синхронного плавання ФСТ «Україна».
 
За підсумками змагань Тетяна виборола дві золоті нагороди серед юніорів в індивідуальних вправах плавання – 50 м і 100 м в біластах, а також продемонструвала рекордний час України серед жінок – 22,28 на дистанції 50 м. Вона покращила власний та національний рекорд – 22,51, який встановила в березні на етапі Кубку світу в італійському місті Ліньяно-Сабб’ядоро.
 
Додамо, що за результатами виступу Тетяна Пеніна увійшла до топ-10 кращих спортсменів світу з плавання в біластах. 
 
Тренує спортсменку Юлія Тернова.
 
Тепер на Пеніну очікує напружена підготовка до чемпіонату України, який відбудеться 20-21 травня у Броварах (Київська область). Це відбіркові змагання до чемпіонату Європи, який пройде наприкінці липня в Угорщині.
 
03.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах