Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сумоїсти Донеччини на чемпіонаті Європи в Польщі вибороли 16 медалей

З 21 по 23 квітня в польському місті Кельце відбувся чемпіонат Європи з сумо серед молоді, що у вікових групах до 21 та до 23 років зібрав 300 спортсменів із 10 країн.

Від Донецької області в складі збірної команди України успішно виступили представники Бахмутської та Слов’янської громад. У їх активі виявилося 16 нагород: 9 золотих, 6 срібних, 1 бронзова.

Серед молоді до 21 року «срібло» у своїх вагових категоріях здобули Єлизавета Моренко, Кирило Шарапов, Софія Рудковська, Іван Буторін, Аліна Міронович і Маргарита Бєлкова. За підсумками командної першості в цій віковій групі Єлизавета Моренко та Маргарита Бєлкова стали володарями «золота».

Серед молоді до 23 років перемоги вибороли Єлизавета Моренко, Софія Рудковська, Кирило Шарапов і Маргарита Бєлкова, «бронза» – у Аліни Міронович. У командній першості в цій віковій групі на найвищій сходинці п’єдесталу – Єлизавета Моренко, Маргарита Бєлкова та Софія Рудковська.

Сумоїсти Донеччини є вихованцями тренерів Олега Реви, Костянтина Коробко, Віталія Жданова, Костянтина Статівкіна і Ольги Митник.

Відзначимо, що в загальнокомандному заліку національна збірна України посіла перше місце в обох вікових групах – і серед молоді до 21 року, і серед молоді до 23 років.

 
 
26.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах