Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині наступного тижня розпочне свій хід Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

Згідно із Положенням Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» від 26.02.2014 «Про проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» та наказу управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації від 27.02.2014 № 01-05/202 «Про обласний огляд-конкурс в рамках проведення Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» в Донецькій області протягом квітня 2014 року організовується щорічний обласний огляд-конкурс.

Метою цього щорічного заходу, який проводиться в області з 2007 року, є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за допомогою підготовки до весняно-літнього періоду спортивних споруд різного типу.

Очікується, що учасниками Місячнику в містах та районах області стануть близько 250 000 чоловік. З 1 по 30 квітня планується відремонтувати 2580 спортивних споруд: 1564 майданчика на балансі учбових закладів, 814 майданчиків за місцем проживання населення та 202 спортивні споруди в місцях масового відпочинку населення. Для цих робіт у бюджетах міст і районів області передбачено 611 700 грн. Планується і залучення понад 1,8 млн. грн. позабюджетних коштів.

За підсумками Місячника найкращі міста та райони області будуть нагороджені Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» кубками та грамотами. Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» також планує відзначити цінними призами найактивніших волонтерів.

З інформацією щодо запланованого обсягу роботи під час проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх спільна турбота» в Донецькій області в 2014 році можна ознайомитися в прикріпленому файлі.


Інформація щодо запланованого обсягу роботи під час проведення Всеукраїнського місячника  «Спорт для всіх – спільна турбота» в Донецькій області в 2014 році

 
24.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах