Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донецької області тріумфували на чемпіонаті України з бігу на 10000 метрів

21 квітня в місті Ужгород відбувся чемпіонат України з бігу на 10000 метрів, у рамках якого визначили кращих спортсменів у вікових групах чоловіки та жінки, молодь, юніори. Турнір став відбірковим до складу української збірної, що в травні поїде на Кубок Європи у французькому Пасе.

Від Донецької області на змаганнях гідно виступили чотири легкоатлети Школи вищої спортивної майстерності, представники міста Дружківка, тренерами яких є Костянтин Степанцов, Єгор Жуков та Володимир Ліщук. Атлети Донеччини вибороли повний комплект нагород і з результатом 370 очок стали переможцями командного заліку серед 14 регіонів, що взяли участь у чемпіонаті.

«Золото» в забігу серед жінок із результатом 32 хвилини 24.06 секунди виграла Валерія Зіненко, яка впевнено випередила суперниць і підтвердила статус лідера збірної України на дистанції 10000 м. «Срібло» чемпіонату здобула Вікторія Калюжна з часом 33:27.83.

За підсумками чоловічих змагань у віковій категорії молодь бронзову медаль до скарбнички Донецької області додав Руслан Наумов. Дебютну для себе офіційну «десятку» він подолав з результатом 30:50.99.

Четвертий представник Донеччини на чемпіонаті України Вадим Лонський посів 5 місце в забігу серед чоловіків із часом 29:38.44.

Легкоатлетів на змаганнях в Ужгороді особисто привітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

 
 
 
 
25.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах