Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


П’ятиборка Донеччини Ірина Хохлова гідно представляє Україну на міжнародному рівні

З 11 по 16 квітня в столиці Туреччини Анкарі відбувся другий етап Кубку світу з сучасного п’ятиборства 2023 року, де від Донецької області в складі збірної України виступила вихованка Школи вищої спортивної майстерності Ірина Хохлова.

Наша спортсменка у жіночих змаганнях спочатку стала кращою у кваліфікації “A”, потім виявилася сьомою в півфіналі “A”, а у фінальних змаганнях серед 18 учасниць із 11 країн посіла 11 сходинку. Її результат у останній день за підсумками фехтування, плавання, конкуру та «Laser Run» (біг + стрільба з лазерного пістолета) склав 1339 очок.

Відзначимо, що на першому етапі Кубку світу з сучасного п’ятиборства, що відбувся з 7 по 12 березня в столиці Єгипту Каїрі, Ірина Хохлова була у фіналі десятою. Високі результати провідної п’ятиборки Донеччини на міжнародних змаганнях гарантують їй місце в команді України для участі в III Європейських іграх, що пройдуть з 21 червня по 2 липня в Польщі.

Ірина Хохлова – майстер спорту України міжнародного класу, народилася в місті Амвросіївка, наразі на змаганнях представляє місто Маріуполь. Отримує стипендію з обласного бюджету Донеччини, є кандидаткою на участь у Іграх XXXIII Олімпіади 2024 року.

 

Світлини - UIPM World Pentathlon / Şuayip Konaçoğlu

 
 
19.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах