Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Заступник Міністра молоді та спорту України Віталій Лавров відвідав Донецький обласний коледж імені Сергія Бубки

13 квітня в рамках робочого візиту до міста Полтава заступник Міністра молоді та спорту України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Віталій Лавров завітав у Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки.

Цей комунальний навчальний заклад, що підпорядковується Донецькій обласній державній адміністрації, через війну російських загарбників проти України вимушений був двічі змінювати місце розташування – у 2015 році його переміщено з Донецька до Бахмута, а в 2022-му – з Бахмута до Полтави. Але беззмінним залишається головне прагнення адміністрації, педагогів та тренерів-викладачів – виховувати сильну спортивну молодь, яка б гідно представляла Донецьку область на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Віталій Лавров у супроводі директора ДОСФКСП ім. С.Бубки Ігоря Анушкевича ознайомився з умовами для навчання, тренування та проживання вихованців коледжу, що наразі функціонує на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Було обговорено актуальні питання і перспективи розвитку закладу, зокрема, впровадження інноваційних цифрових технологій у навчально-тренувальний процес.

 
 
 
14.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах