Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську завершився відкритий турнір з футзалу на підтримку ЗСУ «Кубок Незламності»

Футзальні змагання на підтримку Збройних сил України «Кубок Незламності», що включали груповий та фінальний етапи, пройшли в місті Покровськ за участю 10 команд із Донецької та Дніпропетровської області.

Фінальний день розпочався з гри за «малий» кубок, де зустрілися «Олімп» та ФК «Білозерське». Основний час завершився внічию, тож все вирішувалось у серії пенальті, переможцями якої стали спортсмени з Білозерського.

У матчі за третє місце покровський «Локомотив» впевнено виграв протистояння із «Зоряним» з Межівського району Дніпропетровщини.

Матч за головний трофей звів дві команди з міста Покровськ – «Моноліт» та «Метінвест». У основний час гравці не виявили сильнішого, забивши по 2 м’ячі, а в серії пенальті фортуна виявилась на боці «Моноліту».

Команди отримали кубки, медалі й грамоти, також були передбачені індивідуальні призи для кращих гравців. У церемонії нагородження взяли участь начальник управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка і директор Покровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Юркін.

Організатори турніру дякують Збройним силам України за можливість змагатися, розвиватися та жити!

 
 
12.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах