Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсменки Донецької області з синхронного плавання – бронзові призерки юніорського чемпіонату України

4-6 квітня в Києві відбувся чемпіонат України з плавання синхронного серед юніорів, що зібрав спортсменів із 5 регіонів.

Донеччину на змаганнях представили 3 вихованки Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з плавання та синхронного плавання Донецької обласної організації ФСТ «Україна», яких підготували тренер Марія Панова, заслужений тренер України Ірина Гребеннікова, хореограф Неля Огнева з міст Краматорськ і Миколаївка.

Єлизавета Цюх і Віра Павленко в групових змаганнях разом із дівчатами з Миколаївської та Одеської областей здобули бронзові медалі в довільній програмі й акробатичній групі. Єлизавета Цюх також у складі збірної команди стала бронзовою призеркою в технічній програмі.

У індивідуальних змаганнях спортсменки Донеччини посіли 6 місця: Софія Кононова та Віра Павленко – у дуеті, Єлизавета Цюх – у соло в довільній програмі.

Наразі дівчата тренуються в місті Хмельницький, де їм надали всі умови для підготовки. Участь спортсменок у чемпіонаті України стала можливою за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
 
10.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах