Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні орієнтувальники Донецької області виступили на чемпіонаті України в Мукачеві

З 30 березня по 3 квітня в місті Мукачево відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування (бігом) серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів.

700 учасників із 22 регіонів України в 15 вікових категоріях виборювали звання кращих на 3-х дистанціях: середня лісова, довга лісова та скорочений спринт по місту. Параметри дистанцій були різні, максимальні – для групи Ч-21 Е: маршрут 12,7 км та 700 м набір висоти. Локація і арена перших двох днів змагань знаходилися на висоті 350 м над рівнем моря, локація спринту – на стадіоні СОК ДЮСШ м. Мукачево.

Донецька область на чемпіонаті України була представлена 28 спортсменами-орієнтувальниками з міст Краматорськ, Лиман, Бахмут, Маріуполь і Дружківка.

Серед вихованців ОДЮСШ для дітей з міста Краматорськ найкращий виступ показав Єгор Квасенко, який посів 7 та 8 місця в категорії Ч18.

У змаганнях ветеранів до трійок кращих у своїх вікових категоріях увійшли: Сергій Хохлов із Дружківки (Ч55), Ігор Кузьмін з Маріуполя (Ч50) і Галина Мирна з Дружківки (Ж60). Усі три дні до топ-10 заходили Світлана Хохлова з Дружківки (Ж55), Наталія Лавриненко з Лиману (Ж55) і Сергій Тарасенко з Краматорська (Ч50).

Участь команди Донеччини в чемпіонаті України стала можливою завдяки консолідованим зусиллям і підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, ОДЮСШ для дітей, відокремленого підрозділу Федерації спортивного орієнтування України в Донецькій області.

 
 
05.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах