Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скелелази Донецької області – призери чемпіонату України в Києві

24-29 березня в Києві відбувся чемпіонат України зі скелелазіння в трьох дисциплінах: швидкості, трудності та болдерингу.

До складу збірної Донецької області на цих змаганнях увійшли спортсмени з міст Краматорськ, Курахове і Маріуполь, тренерами яких є Ігор Тяпкін, Сергій Фомін, Андрій Геревенко, В’ячеслав Фроленков, Вікторія Локтіонова.

За підсумками завзятої боротьби у швидкості (формат «Рекорд») срібні медалі здобули Артем Глушко (серед чоловіків) і Ксенія Горєлова (серед жінок). Їх кращий час на чемпіонаті – 6,080 та 8,660 секунд відповідно. Загальний виступ спортсменів Донеччини в цьому виді скелелазіння дозволив регіону опинитися на третій сходинці в командному заліку.

Тричі бронзовою призеркою чемпіонату України стала Анастасія Кобець з Краматорська, вихованка тренера Сергія Фоміна. Вона піднялася на п’єдестал пошани у жіночих змаганнях з болдерингу та трудності, а також опинилася на 3 місці в двоборстві (де залік складався за результатами болдерингу і трудності).

Відзначимо, що Анастасія Кобець і Артем Глушко є спортсменами-інструкторами Донецької обласної штатної команди резервного спорту.

 
 
 

Світлини зі змагань – Федерація альпінізму і скелелазіння України, Boulder Space, Climbing Space, Богдан Булах, також фото надані спортсменами й тренерами

03.04.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах