Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини у Вінниці підготувалися до юніорського чемпіонату України

Протягом третьої декади березня Вінниця стала місцем проведення навчально-тренувального збору команди Донецької області з боксу напередодні чемпіонату України серед юніорів та юніорок, що відбудеться з 2 по 9 квітня в Хмельницькому.

Підготовчий процес для 18 спортсменів Донеччини забезпечили тренери-викладачі Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Батіралі Карімов та Віталій Нешин, а також тренер-викладач з боксу Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки Андрій Бичков.

Можливість вдосконалити свою майстерність у рамках НТЗ отримали боксери з міст Білозерське, Добропілля, Краматорськ, Покровськ, Селидове, Українськ.

«За сприяння в проведенні цього збору й загалом вагому підтримку боксерам велика вдячність управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і особисто начальнику управління Володимиру Мицику, – каже заслужений тренер України, старший тренер Донецької області з боксу серед юніорів Батіралі Карімов. – Протягом НТЗ спортсмени підвищували тактико-технічну майстерність, проведено загальну та спеціальну фізичну підготовку. Основний наголос зроблено на відпрацюванні ударної й спеціальної витривалості, роботі в парах. У залі стадіону «Локомотив» проходили спільні тренування збірної Донеччини з командою Вінницької області, за що їм дуже дякуємо. Вінниця надала нам дуже гарні умови для проведення навчально-тренувального збору. Зустріли нас гостинно, було враховано всі наші побажання щодо якісної підготовки, зокрема, організовано дружню матчеву зустріч».

 
 
31.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах