Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донецької області – чемпіони України з кросу

24-26 березня в місті Черкаси відбулася національна першість з велосипедного спорту в кросі – фінальний третій тур чемпіонату України в індивідуальній гонці серед усіх вікових груп, Кубок України в естафетній гонці серед чоловіків і жінок, а також всеукраїнські змагання в естафеті серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, молодших юнаків, молодших дівчат.

Від Донецької області на змаганнях виступили 7 спортсменів – представники міст Лиман, Бахмут і Дружківка.

За підсумками трьох турів чемпіонату України з кросу в індивідуальній гонці нагородами відзначилися 3 вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту, яких підготував заслужений тренер України Валерій Красов. Алла Марущук виборола «золото» серед жінок, Максим Кікоть став абсолютним чемпіоном України серед молодших юнаків, Дмитро Ємченко здобув «срібло» серед юнаків.

Змагання Кубку України в естафетній гонці серед жінок виграла Алла Марущук у парі з Іриною Слободян із Черкащини. Відзначимо, що Алла є спортсменкою-інструкторкою Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2023 рік.

На всеукраїнських змаганнях в естафеті Максим Кікоть посів перше місце серед молодших юнаків.

Дмитро Ємченко, Іван Кононенко (вихованці ОСДЮСШОР з велоспорту, тренер Валерій Красов) і Данило Таянович (учень Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, тренер Олександр Геращенко) стали другими в естафеті серед юнаків.

Андрій Кулик (спортсмен ШВСМ, тренер Кирило Поспєєв) і Максим Кобрін (учень ДОСФКСП ім. С.Бубки, тренер Олександр Геращенко) посіли четверте місце в чоловічій естафеті в рамках Кубку України.

Кращі велосипедисти отримали медалі та призи від спонсорів. Участь у нагородженні взяв срібний призер Олімпійських ігор у Сіднеї 2000 року, чемпіон світу в командній гонці переслідування Олександр Феденко з Черкас.

 
28.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах