Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борці Донецької області взяли участь у спортивних заходах Києва

26 березня у ТРЦ Respublika Park міста Київ відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Family day» на підтримку сімей з Маріуполя, Харкова, Бахмута та усіх бажаючих.
 
Програму фестивалю склали різноманітні майстер-класи та спортивні локації.
 
На окремому татамі майстер-класи і тренування провели спортсмени Донецької області. Свою майстерність продемонстрували сумоїсти Бахмутської громади: Єлизавета Моренко, Ольга Митник, Олександр Козирєв, Владислав Журавльов, Денис Ярошевич, Софія Рудковська і Анастасія Савушкіна.
 
Окрім вищезгаданої, на заході були представлені локації з охопленням понад 200 досвідчених спортсменів: середньовічний бій, перетягування канату, дитяча легка атлетика, бадмінтон, настільний теніс, мінігольф, електронний баскетбол, регбі 5, флорбол, а також окрема локація «Активні парки» у рамках програми Президента України «Здорова Україна». Проведено майстер-клас від провідних спортсменів зі східних змішаних єдиноборств, з чирліденгу та майстер-клас «Бойовий гопак».
 
Додамо, що фізкультурно-оздоровчий захід «Family day» організовано Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. 
 
27.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах