Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Золоту і дві срібні нагороди виборола Тетяна Пеніна на етапі Кубка світу з плавання в ластах

З 17 по 19 березня в італійському місті Ліньяно-Сабб'ядоро пройшов етап Кубка світу з плавання в ластах (17-й Кубок світу CMAS з плавання в ластах).
 
У турнірі взяли участь 726 спортсменів з 24 країн.
 
Донецьку область у складі національної збірної представила вихованка ФСТ «Україна» Тетяна Пеніна.
 
За підсумками змагань Тетяна виборола «золото» серед дівчат у вправі 50 м в біластах, показавши рекордний результат України (22,51 секунди), і виконала норматив МСУМК, а також здобула дві срібні нагороди – у змішаній естафеті 4х100 м в біластах і у плаванні 100 м в біластах.
 
Тренує спортсменку Юлія Тернова.
 
Зазначимо, що Тетяна Пеніна (2009 р.н.) – вихованка обласної ДЮСШ з плавання та синхронного плавання, є членом збірних команд Донецької області з плавання та синхронного плавання. Із початком повномасштабної війни, що російські загарбники розв’язали в 2022 році на території України, родина Тетяни переїхала до Києва, де дівчина наполегливо продовжила тренуватися, але тепер у новому для себе виді спорту – підводному плаванні. 
 
11-14 лютого на чемпіонаті України з підводного спорту (м. Бровари, Київська область) Тетяна гідно пройшла відбір і була зарахована до складу збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях.
 
Додамо, що національна збірна України на етапі Кубка світу з плавання в ластах посіла перше загальнокомандне місце, протягом двох змагальних днів виборовши 26 нагород: 13 золотих, 7 срібних та 6 бронзових. 
 
20.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах