Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO прийняла Буча

З 18 по 19 березня в місті Буча, що на Київщині, відбулися відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків, юніорів та чемпіонат ОДЮСШ з кікбоксінгу серед дорослих.

Позмагатися в силі та витривалості приїхали 138 спортсменів. Донеччину представили кікбоксери з міст Авдіївка, Бахмут, Білозерське, Курахове і Торецьк. Конкуренцію їм склали учасники з Київської, Хмельницької та Полтавської областей.

Чемпіонат розпочався з хвилини мовчання на честь полеглих героїв України, що боронять державу від російських окупантів та віддають своє життя за свободу всіх українців.

Підтримали кікбоксерів у їх прагненні до нових перемог почесні гості змагань: воїн Збройних Сил України у складі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» із позивним «КАМА», начальник відділу молоді та спорту Бучанської міської ради Наталія Додатко, директор Бучанського ліцею № 9 Лариса Сторожик, президент та тренер СК «IPPON» з кікбоксингу Роман Ковеня, президент Київської області з кікбоксингу ВАКО Андрій Кімейчук.

Кращих спортсменів нагородили медалями та грамотами.

 
 
20.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах