Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


П’ять медалей Донеччини на кадетському чемпіонаті України з боротьби вільної U17 у Полтаві

З 15 по 18 березня в спортивному комплексі «ПЗМС» міста Полтава відбувся чемпіонат України з боротьби вільної U17 серед кадетів та кадеток 2006-2007 р.н. 
 
Полтавщина вперше прийняла всеукраїнський турнір з цього виду спорту. Учасників змагань на церемонії відкриття привітали: начальник управління молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації Марина Трохименко, державний тренер штатної національної збірної команди з боротьби вільної Андрій Блажейко, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та інші почесні гості.
 
«Доброго дня всім учасникам! Я передаю найкращі побажання від голови Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка. Наснаги вам і перемог у цих і майбутніх змаганнях! Дуже важливо, що Україна сьогодні міцно стоїть на всіх позиціях, в тому числі на спортивному фронті. Наше управління вдячне Полтавщині за підтримку і спільну роботу по розвитку фізичної культури і спорту. Так трапилось, що спортивний коледж імені Сергія Бубки вкотре змінив свою домівку, і я вірю, що скоро ми всі повернемося додому, адже наші воїни мужньо захищають країну. Я дякую воїнам, захисникам, всім, хто боронить державу. Вічна пам’ять загиблим. Слава Україні!» – сказав у вітальному слові Володимир Мицик.
 
За звання переможців у 19 вагових категоріях і право представити державу на чемпіонаті Європи суперничали понад 400 борців з усіх областей країни. 
 
 
Збірна команда Донецької області, сформована з вихованців Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, Обласної СДЮШОР з видів боротьби і ДЮСШ Торецької міської ВЦА, продемонструвала свою майстерність і виборола одну золоту і чотири бронзові медалі. 
 
I місце – Марія Єфремова (в/к 53 кг).
III місце – Дар’я Дубовик (в/к 43 кг). 
III місце – Богдана Сафонова (в/к 46 кг).
III місце – Світлана Міщенко (в/к 73 кг).
III місце – Ігор Рибак (в/к 71 кг).
 
Додамо, що збірна кадеток Донецької області посіла друге місце командного рейтингу, поступившись лише Львівській області. 
 
19.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах