Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі пройшли турніри з міні-футболу серед дівчат

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з федерацією футболу Маріуполя організували та провели турнір з міні-футболу серед дівчат, що вже став традиційним.

Змагання проводилися у двох вікових категоріях. У групі, де грали дівчата 9-11 класів, на майданчики виходили 16 команд, а серед молодших футболісток (5-8 класи) за місця на п’єдесталі пошани змагалися 4 команди.

19 березня глядачі, які зібралися в легкоатлетичному манежі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4, з цікавістю спостерігали за інтригуючими фінальними іграми.

У матчі за третє місце зустрічалися команди комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 і збірна ЗОШ № 57, де з мінімальною перевагою перемогу святкували дівчата із КДЮСШ № 3 – 1:0.

Чемпіонками тут стали спортсменки ЗОШ № 56, які з великим рахунком здобули перемогу над суперницями із ЗОШ № 7 – 3:0.

Кращим бомбардиром стала Анастасія Галицина (ЗОШ № 7), кращим воротарем визнана Христина Булгакова (ЗОШ № 7), а захисником – Софія Козацька (ЗОШ № 57). Дівчаткам було вручено дипломи, сувеніри та солодкі призи.

Команда-переможець та призери змагань серед старшокласниць були нагороджені грамотами, медалями, подарунками від міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та федерації футболу Маріуполя.

А 20 березня фінішував і турнір серед молодших футболісток. На третю сходинку п’єдесталу пошани піднялися дівчата ЗОШ № 48. У фіналі зустрилися команди КДЮСШ № 3 та ЗОШ № 51. Гра вийшла бойовою, азартною, сповненою емоцій. Переконливу перемогу з рахунком 5:1 здобули більш досвідчені гравці зі спортивної школи.

Під час церемонії нагородження були вручені призи та подарунки від організаторів. Команди отримали медалі, грамоти та солодкі призи. Кращим воротарем було визнано Анастасію Графову (КДЮСШ № 3), захисником – Ангеліну Конарєву (ЗШ № 48), а найбільшу кількість м’ячів (чотири) забила у ворота суперника Стела Скоробогач.

 
21.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах