Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці відбулися обласні змагання з баскетболу серед дітей-інвалідів

З 19 по 20 березня в Горлівці на базі Палацу спорту «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи № 1 пройшла першість Донецької області з баскетболу серед дітей-інвалідів. Змагання відбулися в програмі обласної спартакіади «Повір у себе» серед учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

У змаганнях взяли участь 6 команд із Донецька, Маріуполя, Єнакієвого та Горлівки: Донецькі спеціальні загальноосвітні школи-інтернати І-ІІ ступенів № 20 та І-ІІІ ступенів № 19, Маріупольська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 21, Єнакіївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 30, Горлівські спеціальні загальноосвітні школи-інтернати № 24 та № 25.

До участі в першості допускалися діти-інваліди з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку 1999-2003 років народження.

За підсумками змагань кращою стала команда Донецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів № 20 (тренер-викладач – Юрій Верьовкін).

Друге місце зайняли баскетболісти з Донецької школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 19, а третє – з Єнакіївської школи-інтернату № 30.

Окрім традиційних нагород, команди були нагороджені медалями та кубками мецената змагань Петра Вегери. Також для кожного переможця виділив медалі Герой України, Заслужений майстер спорту з плавання Віктор Смірнов.

Безпосереднім організатором змагань, які є традиційними щорічними, виступила Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів.

 
20.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах