Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


#OlympicLab для школярів Краматорська із дзюдоїсткою Кариною Саркісян

8 березня в режимі онлайн регіональним олімпійським осередком Донеччини реалізовано напрямок спортивно-інтерактивного проєкту для дітей і молоді #OlympicLab «Чат з чемпіонами та навички лідерства», засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

25 учнів загальноосвітньої школи № 6 Краматорської міської ради долучилися до зустрічі з Кариною Саркісян – майстром спорту України з дзюдо, призеркою чемпіонатів України.

Спілкуючись із дітьми, Карина розповіла про вид спорту дзюдо, про свій спортивний шлях, досягнення всеукраїнського рівня та виступи на міжнародних аренах, наголосивши на важливості дисципліни й мотивації в тренувальному процесі, а також на безумовній повазі до всіх суперників на змаганнях, що є однією з базових олімпійських цінностей. Хлопці та дівчата поставили спортсменці цікаві запитання, і на кожне з них отримали детальну відповідь.

До заходу також долучилися: представниця регіонального олімпійського осередку Донеччини Каріна Ваноян, начальник Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Нестеренко та його заступник Максим Крилевський, вчитель фізичної культури та спорту ЗОШ № 6 міста Краматорськ Наталія Ковальова.

Відзначимо, що проєкт НОК #OlympicLab має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів та принципів, сприяння залученню дітей до активних занять спортом та здорового способу життя.

09.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах