Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Паралімпієць Єгор Дементьєв у Туреччині готується до чемпіонату світу з велоспорту на шосе

Заслужений майстер спорту України з велоспорту Єгор Дементьєв, який протягом трьох паралімпійських циклів здобув 4 золоті, 2 срібні та 1 бронзову нагороди, прагне виступити і на майбутніх Іграх, що мають пройти у Парижі в 2024-му.

Найближчим важливим випробуванням для спортсмена Донецької області, представника міста Слов’янськ, стане чемпіонат світу на шосе.

Задля якісної підготовки до престижних змагань Єгор Дементьєв, за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, отримав можливість пройти навчально-тренувальний збір у місті Аланія в Туреччині.

Будучи єдиним кандидатом від України на участь у змаганнях Паралімпіади-2024 з велосипедного спорту, Єгор на тренуваннях удосконалює техніку гонок, працює над  розвитком фізичних якостей та функціональних можливостей систем організму, а також над зміцненням спеціальної психологічної підготовленості.

Додамо, що в жовтні 2022 року Дементьєв став срібним призером чемпіонату світу з велоспорту на треку у Франції, а в серпні виступив на чемпіонаті світу з велоспорту на шосе серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

 

Відео тренувань Єгора Дементьєва: www.facebook.com/sportdonoda/videos/1401726320641250.

03.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах