Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини здобули повний комплект нагород зимового чемпіонату України з метань

24-26 лютого в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області відбувся зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів і юнаків, що зібрав 220 учасників із 22 регіонів та столиці держави.

Від Донецької області на змаганнях виступили 5 спортсменів, і кожен з них зробив свій внесок до медальної скарбнички. У активі регіону – 1 золота, 1 срібна та 3 бронзові нагороди.

Марія Стрєлець із Костянтинівки, вихованка міської комплексної ДЮСШ, учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та атлетка ШВСМ, виборола «золото» у метанні диска вагою 1 кг серед дівчат до 18 років із результатом 41 м 87 см, що є її особистим рекордом. Тренери Марії – Сергій Стрєлець, Олексій Семенов та Ольга Семенова.

Ще одна учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, Анастасія Шкодінова з Дружківки посіла третє місце в метанні молота 3 кг серед дівчат до 18 років, показавши результат 43,21 м. Її тренери – Юрій Кузьменко та Павло Задорожний.

Вихованка ДОСФКСП ім. С. Бубки, атлетка ШВСМ Юлія Токарєва з міста Бахмут здобула «бронзу» в метанні молота 4 кг серед молоді U23 із результатом 50,59 м. Її тренером є Павло Задорожний.

Дві нагороди для Донеччини принесли легкоатлети з міста Маріуполь, вихованці Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного товариства «Україна», яких підготувала заслужений тренер України Наталя Василенко. Римма Філімошкіна стала срібною призеркою в метанні молота 4 кг серед жінок з результатом 58,55 м, а Євген Полухін посів третю сходинку в метанні молота 7.260 кг серед чоловіків з результатом 56,12 м.

  
02.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах