Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейбольна команда «Бахмут-ШВСМ» у Вищій лізі чемпіонату України вийшла до плей-оф

23-26 лютого в Хиріві Львівської області відбувся четвертий тур основного раунду чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги сезону 2022/2023 років, що став переможним для гравців «Бахмут-ШВСМ».

Волейболісти, які представляють місто Бахмут і Школу вищої спортивної майстерності Донецької області та тимчасово базуються в Полтаві, під керівництвом заслуженого тренера України Миколи Пасажіна здобули дві звитяги з рахунком 3:0.

Спочатку ВК «Бахмут-ШВСМ» переміг «Булаву» зі Львова (25:10, 25:22, 25:12 за партіями), після чого виявився сильнішим за команду «Хотинські козаки» з Хотина (25:18, 25:16, 25:21 за партіями). Представники Донеччини показали добру колективну гру, а основними бомбардирами стали Сергій Нечипорук та Владислав Тищенко.

За підсумками 8 ігор Вищої ліги чемпіонату України «Бахмут-ШВСМ», маючи 18 очок, посів другу сходинку в турнірній таблиці, що надало перепустку до стадії плей-оф змагань. У «Фіналі чотирьох» наші спортсмени зустрінуться з командою «Поділля» із Хмельницького – матчі триватимуть до двох перемог і відбудуться 24 та 25 березня (в разі потреби і 26 березня).

 

 
 
01.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах