Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триває онлайн-реєстрація на національний відбір «Ігор нескорених-2023»

Військовослужбовці, представники служби цивільного захисту, правоохоронці, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій мають шанс представити Україну на міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених».

Захисники України після поранень можуть встати в спортивний стрій, разом зі своїми побратимами продовжуючи здобувати нові перемоги для рідної держави.

До 14 березня включно триває відбір до національної збірної Invictus Games-2023. Змагання відбудуться у кількох дисциплінах – стрільба з лука, легка атлетика, велосипедний спорт, пауерліфтинг, веслування в приміщенні, волейбол сидячи, плавання, настільний теніс, баскетбол на візках.

Для участі знадобляться:

• електронний підпис;
• первинний медичний документ, що засвідчує поранення (або травму чи захворювання);
• довідка від лікаря спортивної медицини щодо отримання допуску до занять спортом;
• довідка, що підтверджує факт проходження служби.

Подати заявку можна на спеціальній платформі е-Ветеран: https://eveteran.gov.ua/benefits/uchast-u-vseukrayinskih-zmagannyah-igri-neskorenih. Найкращі за підсумками відбору потраплять до збірної України, яка виступить на «Invictus Games»-2023 у вересні в німецькому Дюссельдорфі.

Усі бажаючі представити Донеччину в національних відбіркових змаганнях до «Ігор Нескорених» можуть отримати будь-які деталі про участь у заході та консультації, зокрема щодо довідки про отримання допуску до занять спортом від лікаря спортивної медицини, за номером телефону 095-199-25-13 (Сергій Головченко, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»).

 
01.03.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах