Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболістки коледжу ім. С.Бубки – у півфіналі чемпіонату Польщі серед молодших юніорок

З 23 по 26 лютого в містах Кельце і Ченстохова (Польща) відбувся чвертьфінальний етап чемпіонату Польщі сезону-2022/2023 з волейболу серед молодших юніорок і юніорів (2006 р.н. і молодше). 
 
У змаганнях успішно виступили команди вихованців Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю імені Сергія Бубки. 
 
Наші юніорки з другого місця увійшли до півфіналу чемпіонату Польщі. За команду виступають: Карина Городжа, Ірина Довбиш, Варвара Здебська, Поліна Здебська, Сніжана Кошелченкова, Дар’я Моржакова, Олександра Уварова, Вікторія Ячмінь. 
 
Наші хлопці, посівши четверте місце, завершили свій виступ у чемпіонаті Польщі. За команду грають: Матвій Антонов, Тимофій Антонов, Артем Варванін, Гліб Мандзій, Микита Ступаченко, Данило Ткаченко.
 
«Маємо чудові новини! Наші дівчата проходять з другого місця до півфіналу чемпіонату Польщі! Ми – в шістнадцятці кращих! Дівчата, ви неймовірні! Вкотре показали свій характер, волю до перемоги і спортивну майстерність. Пишаюсь вами! Наші хлопці за підсумками змагань завершили свій виступ в чемпіонаті Польщі. Прекрасний ігровий досвід, сильні суперники – безперечно, це нова сходинка до майстерності і досконалості. Звісно, хотілося виграти, пройти далі, але не вистачило… Без поразок нема перемог. Робимо висновки і рухаємося далі. Ми – команда! Тільки разом ми все подолаємо і ще раз відчуємо солодкий смак перемоги!» – зазначила Олена Дробітько, тренер-викладач ДОСФКСП ім. С.Бубки.
 
27.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах