Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Рік незламності. Разом до Перемоги!

Дата 24 лютого 2022 року назавжди викарбувалася в нашій пам’яті як новий етап сучасної російсько-української війни, яка триває з окупації Криму в 2014-му. Вже майже 9 років через дії загарбників страждає і Донецька область.

Повномасштабне російське вторгнення на територію України рівно рік тому ще більше згуртувало навколо боротьби з ворогом всі регіони нашої держави. Усі ми від щирого серця висловлюємо величезну вдячність героїчним захисникам та захисницям, які дають гідну відсіч агресору, дякуємо кожному і кожній, хто всіма силами наближає Перемогу.

Вічно вшановуватимемо пам'ять загиблих від ворожих снарядів мирних жителів та всіх українських воїнів, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України. Світла пам'ять!

Завдяки подвигу наших Героїв життя триває, і ми з впевненістю дивимося в майбутнє. На своєму спортивному фронті продовжують боротьбу атлети та тренери з Донецької області, які намагаються з честю представити Україну на міжнародному рівні, аби на європейських та світових п’єдесталах пошани якнайчастіше майорів синьо-жовтий прапор та лунав державний гімн.

Ми вже вистояли під час дуже важких випробувань. Ми знаємо, заради кого і чого боремося, і цю боротьбу за жодних умов не припинимо. Разом – ми сильні та непереможні!

 
24.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах