Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Загинув Данило Горбенко

Розв’язана російськими загарбниками в Україні війна забирає найсвітліших та найвідважніших… Захищаючи рідну державу від окупантів, смертельне поранення отримав Данило Горбенко – кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики.

Спортсмен спеціалізувався в стрибках у довжину, був багаторазовим призером та переможцем національних змагань серед юнаків і юніорів, призером міжнародної юніорської матчевої зустрічі. Данило – вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Бахмутської міської ради, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, атлет змінного складу Школи вищої спортивної майстерності Донеччини.

Горбенко з 2021 року служив у ДШВ за контрактом, з перших днів повномасштабного російського вторгнення виконував складні завдання в складі 81-ї окремої аеромобільної бригади. Він – серед тих, хто звільняв Діброву, Ізюм, брав участь у боях за Кремінну.

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Данила. Вічна пам’ять!

 
20.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах