Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Більярдисти Донеччини змагальний сезон 2023 року розпочали у Львові

11-14 лютого спортсмени Донецької області з більярдного спорту виступили на перших у 2023 році змаганнях – Кубку B2B 2023 з комбінованої піраміди в місті Львів.

На турнірі від Донеччини було заявлено три учасники: представник Покровської громади Юрій Литвинов, Роман Дяденко (Маріупольська громада) та Володимир Перкун (Костянтинівська громада).

Литвинов і Дяденко здобули на змаганнях по одній перемозі. Перкун, який є майстром спорту України, підтвердив своє звання фаворита та в підсумку став срібним призером.

У другому колі верхньої сітки Володимир Перкун зустрівся із Семеном Бойком – за рахунку 2-2 більярдист Донецької області виграв партію на 7-7 та одержав загальну перемогу 4-2.

У півфіналі наш спортсмен грав із Дмитром Білозеровим – було безліч тактичної гри, багато красивих куль забито з обох сторін, і ключовим моментом виявилася 7 партія: за рахунку 7-7 Перкун забив дуже складний свій через весь стіл і повів 4-3, а в останній партії зробив 7 з кия.

За підсумками фінальної зустрічі спортсмен Донеччини, на жаль, поступився Андрію Клестову.

Учасники турніру з комбінованої піраміди дякують Збройним Силам України за можливість жити та змагатися. На підтримку українських захисників організатори змагань цього разу зібрали 10000 грн.

16.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах