Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини з кіокушинкай карате провели підготовку до чемпіонату України

З 1 по 14 лютого в Києві відбувся навчально-тренувальний збір команди Донецької області з кіокушинкай карате, мета якого – підготовка до майбутнього чемпіонату України.

Провели НТЗ у два етапи.

Основний обсяг роботи був спрямований на спеціально-технічну й тактичну підготовку спортсменів. На тренуваннях приділили увагу вправам на розвиток фізичних якостей з урахуванням специфіки індивідуальних можливостей спортсменів. Провели ряд заходів з відновлення, корекції та компенсації фізичних затрат, що учасники збору понесли під час максимального навантаження. Освоїли методи взаємозалежності між технічною, фізичною, психічною та тактичною підготовкою в розділах «куміте» та «ката».

Другий етап навчально-тренувального збору присвятили методам маневрово-атакуючого, захисного та позиційно-атакуючого стилю в розділі «куміте». Удосконалили типову та індивідуальну техніку спортсменів збірної.

Виконавши всі цілі та завдання НТЗ, команда Донецької області з кіокушинкай карате підходить до чемпіонату України в максимальній готовності.

 

15.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах