Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболісти Донеччини вибороли в Польщі кубки, «срібло» і «бронзу»

З 10 по 12 лютого в Польщі відбувся фінальний етап чемпіонату Малопольського воєводства сезону-2022/2023 з волейболу серед молодших юніорів (2006 р.н. і молодше), в якому успішно виступили вихованці Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю імені Сергія Бубки. 
 
Кубок і бронзові нагороди здобули наші хлопці: Матвій Антонов, Тимофій Антонов, Артем Варванін, Гліб Мандзій, Микита Ступаченко, Данило Ткаченко.
 
Кубок і срібні нагороди вибороли наші юніорки: Карина Городжа, Ірина Довбиш, Варвара Здебська, Поліна Здебська, Сніжана Кошелченкова, Дар’я Моржакова, Олександра Уварова, Вікторія Ячмінь. 
 
«Чудові новини з польських волейбольних майданчиків! Наші дівчата – віцечемпіонки! Наші хлопці – бронзові призери! Попереду нас чекають нові звершення – чвертьфінали чемпіонату Польщі! Величезна подяка польським колегам за можливості для наших дітей – бути в безпеці і в прекрасних умовах для життя і тренувань розвиватися, рости, реалізовуватись в улюбленій справі!» – зазначила Олена Дробітько, тренер-викладач ДОСФКСП ім. С.Бубки.
 
 
 
 
 
14.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах