Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Максим Рудик із Маріуполя – кращий боксер всеукраїнського турніру в Києві

З 7 по 12 лютого в столиці України відбулися національні змагання з боксу «Кубок Києва», що зібрали близько 150 учасників із різних регіонів держави.

За підсумками турніру серед чоловіків найкращим боксером організатори визнали 18-річного майстра спорту України Максима Рудика із міста Маріуполя, який ще торік виступав лише на молодіжному рівні. У ваговій категорії 51 кг спортсмен Школи вищої спортивної майстерності Донецької області переміг спортсменів основного складу збірної України – досвідченого й титулованого киянина Андрія Єфимовича та, у фіналі, Дениса Біленького з Броварів.

«Бронзу» до скарбнички Донеччини додав Микола Сірокуров із Бахмута – вихованець Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки здобув медаль у ваговій категорії 80 кг.

Тренерами Максима Рудика є Валерій Черенков та Володимир Рудик, Миколи Сірокурова – Володимир Стратан і Максим Харченко. На «Кубку Києва» спортсменів супроводжував старший тренер збірної Донецької області з боксу Андрій Бичков.

 
 
14.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах