Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку триває міська спартакіада серед держслужбовців

Наприкінці лютого в Донецьку стартувала перша в історії спартакіада ​​серед працівників органів місцевого самоврядування та депутатів міської та районних рад.

Після того, як були визначені кращі з шахів та шашок, настала черга змагань з настільного тенісу.

Як і в попередніх видах програми, участь у змаганнях взяло десять команд – збірні команди районів Донецька та команда міської ради. Загальна кількість учасників, що зібралися в спортивному комплексі «Норд», склала 40 чоловік.

Нагадаємо, що за підсумками перших днів змагань по одній перемозі на своєму рахунку мають команди Кіровського та Київського району. Третьою командою, яка відчула смак перемог, став Будьонівський район. Збірна цього району у фінальній грі обіграла представників Ленінського району, які таким чином стали другими. Чергове третє місце (раніше в змаганнях з шахів) посіла команда Ворошиловського району. На четвертому місці розташувалася збірна Київського району (при формуванні остаточної таблиці спартакіади найбільшу «вагу» мають перші чотири місця).

На цьому програма спартакіади не закінчується. Командам ще належить визначити переможця з міні-футболу (ігри пройдуть наступного тижня) і волейболу (19 березня відбудуться фінальні ігри). Тільки після цього ми дізнаємося переможця спартакіади серед держслужбовців Донецька.

 
18.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах