Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні легкоатлети Донеччини здобули на чемпіонаті України 4 медалі

3-5 лютого в Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2006-2007 років народження, що зібрав представників 24 регіонів і столиці країни.

Спортсмени збірної Донецької області на змаганнях здобули повний комплект нагород: 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову.

Дар’я Дубенець із Дружківки, вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та атлетка Школи вищої спортивної майстерності, стала чемпіонкою України в бігу на 2000 метрів з перешкодами (результат – 6 хв. 55,21 сек.) і срібною призеркою в бігу на 1500 метрів (4:49,68). Її тренери – Ольга Лук’янова та Костянтин Степанцов.

Марія Стрєлець із Костянтинівки, вихованка міської комплексної ДЮСШ, учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та атлетка ШВСМ, виборола «золото» у штовханні ядра вагою 3 кг із результатом 14,72 м. Тренери Марії – Сергій Стрєлець, Олексій Семенов та Ольга Семенова.

Бронзову медаль до скарбнички Донеччини додав Єгор Менчаков із Бахмута, учень ДОСФКСП ім. С. Бубки, який пробіг 2000 м з перешкодами за 6:35,33 хв. Його тренери – Михайло Третьяков та Юрій Оніщенко.

Зауважимо, що результати Дар’ї Дубенець і Єгора Менчакова на цьому чемпіонаті України стали їх особистими рекордами на зазначених дистанціях.

 

06.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах