Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Воїнів ЗСУ на реабілітацію запрошує Донецький регіональний центр спортивної медицини

Військовослужбовцям України реабілітаційну та лікувальну допомогу пропонує комунальне некомерційне підприємство «Донецький регіональний центр спортивної медицини», що після переміщення з міста Бахмут базується в смт Любешів Волинської області.

Основною метою діяльності Центру є моніторинг стану здоров’я спортсменів Донецької області. Але наразі, окрім сприяння спортивним здобуткам, заклад працює і на головну Перемогу – вигнання російських окупантів з території України. Задля наближення цього медпрацівники проводять реабілітацію для наших воїнів.

На базі Донецького регіонального центру спортивної медицини, окрім консультацій фахівців, здійснюється фізіотерапевтичне лікування, яке представлене широким спектром процедур: магнітотерапія, електротерапія, лазеротерапія, вакууммасаж, міостимуляція, суперіндуктивна терапія, вакуум-компресійна терапія, ультразвукова терапія, пресотерапія та лімфодренаж.

Лікарями добираються індивідуальні програми реабілітації, які спрямовані на відновлення чутливості, рухливості, профілактику атрофії та стимуляцію загоєння, в залежності від характеру поранення та травми.

Разом до перемог!

 

03.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах