Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До юних боксерів в Українськ завітали провідні спортсмени та тренери Донеччини

Вихованці відділення Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу в місті Українськ продовжують щоденні тренування під керівництвом тренера Віталія Нешина.

29 січня в ДЮСШ імені Віктора Мірошниченка майстер-клас для юних спортсменів провели члени резервного складу збірної України з боксу Ренат Чубревичев та Максим Сотниченко з Покровська. Відпрацювання основних боксерських технік вони продемонстрували зі своїм наставником – заслуженим тренером України Батіралі Карімовим.

Також почесними гостями заходу стали: заслужений тренер України з боксу Георгій Гангалов, ветеран спорту з міста Селидове Анатолій Шушура, віцепрезидент федерації боксу міста Мирноград Станіслав Мазурак, директор ДЮСШ ім. В. Мірошниченко Володимир Іванов, тренер-викладач ДО СДЮСШОР з боксу та ДЮСШ м. Добропілля Олександр Миронюк.

Тепле й невимушене спілкування з провідними спортсменами та тренерами надало хлопцям і дівчатам неабиякий заряд оптимізму й мотивації для подальшої наполегливої підготовки до майбутніх змагань.

02.02.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах