Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вікторія Сухорукова здобула дві «бронзи» на Гран-прі з кульової стрільби в Хорватії

Медальну скарбничку Донецької області та України за підсумками міжнародних змагань «Гран-прі» зі стрільби кульової, що відбулися 17-21 січня в хорватському місті Осієк, поповнила майстер спорту міжнародного класу Вікторія Сухорукова.

Представниця Школи вищої спортивної майстерності Донеччини здобула дві бронзові нагороди у вправі ГП-6, яка передбачає виконання із пневматичної гвинтівки 60 пострілів по мішені з відстані 10 метрів.

У індивідуальних змаганнях Вікторія Сухорукова стала третьою серед представниць Польщі, Італії, Республіки Корея, Румунії, Словенії, Угорщини, Австрії, Іспанії, Сербії, Швеції, Ізраїлю, Великої Британії, Швейцарії, Хорватії, Бельгії, Болгарії, Словаччини, Боснії і Герцеговини, Північної Македонії, Ліхтенштейну, Киргизстану, Чорногорії.

На третю сходинку п’єдесталу пошани Сухорукова також піднялася в складі української жіночої команди разом із Дар’єю Тиховою (Херсонська область) та Сніжаною-Софією Пакліковською (Львівська область). У зустрічі за «бронзу» наші дівчата перемогли спортсменок із Республіки Корея, у кваліфікації їх суперницями були збірні Швеції, Польщі, Швейцарії, Ізраїлю, Великої Британії та Хорватії.

Вікторія представляє на змаганнях місто Краматорськ, наставниками є її батьки: заслужений тренер України Ірина Сухорукова та заслужений майстер спорту України Юрій Сухоруков.

Відзначимо, що за результатами «Гран-прі» в Осієку збірна України з кульової стрільби посіла перше командне місце, маючи 9 нагород (3 золоті, 2 срібні, 4 бронзові).

 
 
25.01.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах