Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


XVI зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль-2023 відкрито!

21 січня у місті Трієст (Італія) відбулася урочиста церемонія відкриття найпрестижніших молодіжних стартів Старого світу. Учні та студенти Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки відзначили цю подію. 
 
Урочисті збори з нагоди відкриття ЄЮОФ-2023 розпочались з підняття державного прапору і вітальної промови начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, першого заступника голови Відділення НОК України в Донецькій області Володимира Мицика.
 
На урочистому заході, до якого також долучилися представники Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи з ігрових видів та єдиноборств, пролунали щирі слова підтримки юним олімпійцям України, які змагатимуться на фестивалі.
 
Упродовж тижня ми будемо вболівати за наших юних співвітчизників, які представляють Україну в 9 видах спорту: біатлоні, лижних гонках, фристайлі, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, стрибках на лижах з трампліна,  фігурному катанні на ковзанах, шорт-треці, сноубордингу.
 
Бажаємо успіхів та перемог нашим спортсменам!
 
24.01.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах