Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем Соборності України!

22 січня щорічно відзначається День Соборності України. Саме цього дня у 1918-му було проголошено незалежність Української Народної Республіки, а у 1919-му – Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Ці події є основоположними віхами для українського державотворення.

Сьогодні, коли Україна вимушена знову виборювати свій суверенітет і територіальну цілісність у боротьбі з російськими окупантами, День Соборності набуває ще більше значущості. Соборність – це про обʼєднання українських земель в одній державі, а також про згуртованість українців задля спільної звитяги над загарбниками.

Свій приклад стійкості та незламності сьогодні демонструють спортсмени та тренери. Частина з них долучилася до лав Збройних Сил України – вічна шана і вдячність нашим Героям. Також наші атлети будь-що продовжують готуватися до престижних змагань та здобувають перемоги на спортивному фронті у славу України.

Донеччина дякує всім державам цивілізованого світу та усім регіонам України, які в цей складний час допомагають створювати умови для нових здобутків і найвищих досягнень. У єдності – наша унікальна сила! Україна – соборна. Разом – до Перемоги!

 

 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

22.01.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах