Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відбувся черговий тижневий турнір у віртуальному шаховому клубі «Sportforall_dn»

Починаючи з липня 2022 року, Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» регулярно проводяться онлайн-турніри з шахів.

Аматорський шаховий клуб «Sportforall_dn» – це віртуальний майданчик, який покликаний об’єднати любителів цієї гри з Донецької області. Змагання організовані на платформі lichess.org, знайти клуб можна за посиланням: https://lichess.org/team/sportforall_dn.

Турніри традиційно проходять по четвергах – чергові змагання відбулися 12 січня 2023 року. Тижнем тому, 5 січня, багаторазовий переможець panda666 поступився першістю гравцю GodunovIvan, тому цього разу він прагнув повернутися на першу сходинку турнірної таблиці.

Але старт турніру видався для panda666 не надто вдалим – з 5 партій вдалося виграти лише три, а дві інших завершилися поразкою (обидві від гравця ivanivanich_1961).

Водночас не дуже добре стартували й найближчі переслідувачі – GodunovIvan програв у 4-х партіях з перших п’яти, astasovpetr50 – у двох. Лише ivanivanich_1961 видав блискучий перфоманс на початку турніру – 4 поспіль перемоги на старті та лише одна поразка.

Утім далі картина змінилася – panda666 видав вражаючу серію з шести перемог поспіль, GodunovIvan у дев’яти наступних партіях переміг 5 раз, одну партію закінчив у нічию, та тричі поступився, astasovpetr50 дві поразки компенсував п’ятьма перемогами.

Врешті-решт підсумковий розподіл місць у турнірній таблиці має такий вигляд: 1 місце – panda666 (25 очок після 11 партій), 2 місце – GodunovIvan (17 очок після 14 партій), 3 місце – astasovpetr50 (16 очок після 12 партій).

У віртуальному клубі «Sportforall_dn» чекають всіх, хто цікавиться грою в шахи!

 

13.01.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах