Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні орієнтувальники Донецької області виступили на чемпіонаті України в Києві

22-26 грудня Київ прийняв національні змагання зі спортивного орієнтування на лижах – чемпіонат України серед юнаків, юніорів, дорослих та першість Федерації спортивного орієнтування України серед ветеранів.

Від Донеччини в столиці держави виступили 12 спортсменів-орієнтувальників із міст Краматорськ, Маріуполь, Лиман та Бахмут, які є представниками Обласної ДЮСШ для дітей та Обласного центру туризму та краєзнавства.

Три змагальних дня на дистанціях в Голосіївському лісі загалом випробували на міцність 144 учасників із 13 регіонів України у 9 вікових категоріях.

Серед ветеранів усі спортсмени Донеччини потрапили до числа призерів: Ігор Кузьмін, Сергій Тарасенко (Ч-50), Наталія Лавриненко, Тетяна Дойч (Ж-50).

Також принесли бали до залікового рейтингу області, увійшовши до вісімки кращих, Катерина Рак (Ж-17), Натан Жинкевич (Ч-12), Валерія Старцева (Ж-21 Е), Марина Алєксєєва (Ж-21 А).

Участь команди Донеччини стала можливою завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і консолідованим зусиллям відокремленого підрозділу ГО «Федерація спортивного орієнтування України» в Донецькій області.

28.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах