Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини з кіокушинкай карате провели навчально-тренувальний збір у Києві

З 5 по 11 грудня на базі київського спортивного клубу «Кодо-кан» відбувся навчально-тренувальний збір команди Донецької області з кіокушинкай карате, мета якого – підготовка до чемпіонату України, запланованого на кінець поточного місяця.

До НТЗ ввели етап максимальної реалізації індивідуальних можливостей спортсменів, завдяки чому значно зросла доля засобів спеціальної підготовки в загальному обсязі тренувальної роботи, різко збільшено кількість поєдинків змагального характеру. Тренувальні навантаження досягли максимуму, суттєво зросли обсяги техніко-тактичної, психологічної та інтегральної підготовки.

Також до плану НТЗ додали словесні методи: лекції, бесіди, пояснення, розгляд та аналіз попередніх чемпіонатів, методичні вказівки й рекомендації, які в свою чергу допомогли визначити основні напрямки удосконалення і правильно зорієнтували членів збірної на подальшу підготовку до змагань.

На зборах провели роботу в парах у розділах «куміте» та «ката», зробили вправи на допоміжних знаряддях для підвищення загальної витривалості, збільшення точності в техніці ударів та швидкісно-силових можливостей.

Виконавши всі цілі та завдання навчально-тренувального збору, команда Донецької області з кіокушинкай карате підходить до чемпіонату України в максимальній готовності.

15.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах