Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гирьовик Донеччини Олександр Рибін виборов дві медалі на чемпіонаті України у Львові

9-11 грудня в місті Львів відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих та юніорів, що зібрав близько 100 учасників із 13 регіонів держави, а також ХХI Всеукраїнські змагання пам’яті Юрія Резнікова.

До скарбнички Донецької області дві нагороди чемпіонату приніс майстер спорту України міжнародного класу з Лиманської громади Олександр Рибін. У вправі «Гвардійський ривок» спортсмен підняв гирю вагою 32 кг 225 разів. Цей результат дозолив Олександру у ваговій категорії до 78 кг посісти другу сходинку змагань серед юніорів та третє місце серед чоловіків.

Також Донеччину на змаганнях представили два спортсмени з Маріуполя. Аліна Волощенко стала п’ятою серед юніорок на змаганнях пам’яті Юрія Резнікова, а Роман Танасійчук серед дорослих посів восьму сходинку на чемпіонаті України та десяте місце на турнірі пам’яті Юрія Резнікова.

Додамо, що Олександр Рибін входить до складу національної збірної України з гирьового спорту, на чемпіонаті світу 2021 року в Угорщині здобув «срібло» і дві «бронзи» серед юніорів, а в 2022 році на Кубку Європи в Польщі двічі став найкращим («довгий цикл», «триборство») та двічі срібним призером («поштовх», «ривок») у чоловічих змаганнях.

 
14.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах