Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скелелази Донеччини – переможці та призери чемпіонатів України серед дорослих і молоді

Скеледром у Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова, скеледром «SPACE» та скеледром федерації альпінізму і скелелазіння Києва в Національному авіаційному університеті стали місцем проведення всеукраїнських змагань з 1 по 11 грудня.

Дорослий і молодіжний чемпіонати України відбулися в трьох дисциплінах скелелазіння: швидкості, трудності та болдерингу. Також були визначені кращі спортсмени у двоборстві, що включає «трудність» і «болдеринг».

Багатим на нагороди виступом відзначилася збірна Донецької області, до складу якої увійшли спортсмени з міст Краматорськ, Курахове і Маріуполь.

Представники Донеччини виграли командний залік у дисципліні «швидкість» (формат «Рекорд»): «золото» серед жінок виборола Ксенія Горєлова, бронзовим призером серед чоловіків став Артем Глушко.

У жіночих змаганнях з болдерингу на п’єдестал пошани піднялися дві спортсменки з Краматорська: першу сходинку посіла Анастасія Кобець, третю – Аліна Безсонова. Також Кобець здобула «срібло» у дисципліні «трудність» та виявилася кращою у двоборстві.

Аліна Безсонова якнайкраще проявила себе в рамках молодіжного чемпіонату України на змаганнях серед дівчат 2005-2006 років народження. Нашій спортсменці підкорилося «золото» у болдерингу, «срібло» у трудності та перше місце в двоборстві.

Ще одну золоту медаль виборола Катерина Голобокова – у дисципліні «швидкість» серед дівчат 2005-2006 років народження.

Срібними призерами у «швидкості» в змаганнях вікової групи 2007-2008 роки народження стали Євгенія Фалєєва та Сергій Іванов.

 
 
 
13.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах