Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлетка із Маріуполя Марина Ковтунова проходить збори з Ярославою Магучіх

Продовжує підготовку до майбутніх престижних змагань з метою гідно представити Донецьку область та Україну маріупольська легкоатлетка Марина Ковтунова, яка спеціалізується в стрибках у висоту.

З 2 по 26 грудня в місті Монте-Гордо (Португальська Республіка) Марина проходить черговий навчально-тренувальний збір, під час якого має можливість отримати безцінний досвід від спільних занять із Ярославою Магучіх – бронзовою призеркою Олімпійських ігор-2020, чемпіонкою Європи та призеркою чемпіонатів світу, рекордсменкою України.

У свої 15 років Марина Ковтунова є майстром спорту України, чемпіонкою України серед дівчат та юніорок, переможницею перших Всесвітніх шкільних спортивних ігор, срібною призеркою юніорського чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій. У 2022-му вона встановила новий особистий рекорд у стрибках у висоту – 1,83 метра. Ковтунова є вихованкою Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія» і атлеткою Школи вищої спортивної майстерності Донецької області.

Відео тренувань: www.facebook.com/sportdonoda/videos/683873320083493.

13.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах