Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футболісти команди «Слов’янськ-АТО» отримали нагороди

Створена в 2019 році футбольна команда «Слов’янськ-АТО» продовжує переможний спортивний шлях. Цьогоріч гравці цього самобутнього колективу не мали достатньо часу для тренувань, адже були безпосередньо залучені до захисту суверенітету і незалежності України від російських окупантів, проте змогли виграти благодійний турнір на підтримку ЗСУ.

9 грудня нагородження футболістів відбулося в місті Дніпро – його приурочили до Дня Збройних Сил України і Всесвітнього дня футболу.

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та перший заступник голови громадської спілки «Асоціація футболу Донецької області» Олександр Косевич вручили спортсменам заслужені відзнаки – Листи подяки облдержадміністрації та Подяки Асоціації футболу Донецької області.

Завершився урочистий захід підписанням Меморандуму про співпрацю між управлінням фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації, Асоціацією футболу Донецької області та Федерацією футболу учасників АТО Донецької області.

 
 
09.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах