Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний коледж імені Сергія Бубки продовжує готувати чемпіонів

Через війну російських загарбників проти України Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки вимушений був двічі змінювати місце розташування – у 2015 році заклад переміщено з Донецька до Бахмута, а в 2022-му – з Бахмута до Полтави. Але беззмінним залишається основне прагнення – виховувати сильну спортивну молодь, яка б прославляла Донецьку область і Україну на міжнародному рівні.

8 грудня з умовами, у яких сьогодні навчаються, тренуються та проживають юні спортсмени Донеччини, ознайомилися начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик і директор ДОСФКСП ім. С. Бубки Ігор Анушкевич. Завдяки укладеній угоді про співпрацю з Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка навчальний та тренувальний процеси коледжу узгоджені єдиним графіком – актуальні напрямки в роботі були також обговорені на зустрічі з ректором університету Мариною Гриньовою.

Володимир Мицик та Ігор Анушкевич відвідали навчальні класи, гуртожиток та їдальню, розглянувши проблемні питання, що виникають, та шляхи їх усунення.

У спілкуванні з трудовим колективом Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки Володимир Мицик подякував кожному і кожній за докладені титанічні зусилля, аби перспективні атлети регіону могли й надалі прямувати до здійснення всіх своїх планів і мрій. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Донецької області заступник директора коледжу Олег Зайченко був удостоєний Почесної грамоти Донецької обласної державної адміністрації, Подяки Міністерства молоді та спорту України та Почесної грамоти управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Разом з учнями Донецького обласного коледжу імені Сергія Бубки Володимир Мицик та Ігор Анушкевич долучилися до онлайн-проєкту «Олімпійська вітальня», гостем якого став Вадим Гутцайт – прославлений український фехтувальник, тренер і спортивний фахівець, олімпійський чемпіон 1992 року. Також у рамках тематичного тижня, присвяченого Дню прав людини, з учнями коледжу була проведена виховна година, під час якої розглянуто сучасні проблеми в механізмі врегулювання порушень прав та свобод громадян України.

Попри всі складнощі сьогодення, ДОСФКСП ім. С. Бубки продовжує здобувати високі всеукраїнські та міжнародні результати з низки видів спорту, і ставить амбітні цілі на майбутнє. Один із перспективних планів на майбутній 2023 рік – подання спільної заявки від Донеччини та Полтавщини на проведення в Полтаві чемпіонату України з боротьби вільної, який попередні роки на високому рівні приймав Бахмут.

Разом – до нових яскравих перемог!

 
 
 
 
 
 
09.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах