Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Віолетта Овчаренко та Ігор Кузьмін – переможці змагань зі спортивного орієнтування на Полтавщині

3 та 4 грудня змагання всеукраїнського рівня на Полтавщині «Відкритий чемпіонат Лубенської ОТГ зі спортивного орієнтування» зібрали 127 орієнтувальників з семи регіонів країни.
 
У морозну сонячну погоду чотири спортсмени Донецької області з міст Краматорськ та Маріуполь разом зі своїми колегами-суперниками подолали складні дистанції на пересіченій місцевості в заданому напрямку та за вибором.
 
Представники Донеччини продемонстрували гідні результати, які судді підраховували окремо по дням та за сумою багатоборства. 
 
Віолетта Овчаренко, Ж-16 (ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишились без пілкування батьків) – 1 місце (середня дистанція), 1 місце (за вибором), 1 місце (багатоборство).
 
Євген Жидков, М-16 (м. Краматорськ, ОЦТК) – 4 місце, 3 місце, 4 місце.
 
Ігор Кузьмін, М-40 (м. Маріуполь, президент відокремленого підрозділу ФСОУ в Донецькій області) – 2 місце, 2 місце, 1 місце.
 
Сергій Тарасенко, М-40 (старший тренер-викладач ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишились без пілкування батьків) – 8 місце, 4 місце, 5 місце.
 
Відокремлений підрозділ ФСОУ в Донецькій області намагається в ці складні часи брати участь у різних змаганнях всеукраїнського рівня та підтримувати розвиток спортивного орієнтування. 
 
07.12.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах